Boss BC-1X Intelligent Bass Compressor Boss BC-1X Intelligent Bass Compressor
Boss BC-1X Intelligent Bass Compressor Boss BC-1X Intelligent Bass Compressor
Boss BC-1X Intelligent Bass Compressor
Boss BC-1X Intelligent Bass Compressor
€ 199,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar
Aantal: 
Bestellen
 

Intelligente Multiband Compressie voor Dynamische Spelers

De BC-1X Bass Comp is uitgerust met baanbrekende BOSS-technologie. Hij biedt veel meer mogelijkheden dan conventionele bascompressiepedalen. Dit premium voetpadaal beschikt over professionele multiband compressie, die gecontroleerd wordt door intelligente circuits. Daardoor is het bijzonder eenvoudig om natuurlijke sounds op te roepen voor eender welke speelstijl. Het geavanceerde ontwerp reageert op de verschillen inzake dynamiek en nootregisters, en past in real-time de perfecte hoeveelheid compressie toe. Dat zorgt ervoor dat je sound nooit platgedrukt of modderig klinkt. De BC-1X is transparant, krachtig en makkelijk in gebruik. Het is een must-have tool die dynamische spelers punch en precisie van studiokwaliteit bezorgt. 

  • Intelligente circuits passen zich aan elk register en speelnuance aan, en voorzien een natuurlijke compressie die de fundamentele basklank behoudt
  • Interactieve interne processing stelt gebruikers in staat om gesofisticeerde multiband compressie-instellingen op te roepen via eenvoudige pedaalcontrols
  • Professionele 18-volt input elektronica voorziet voldoende headroom voor eender welke bas en verzekert een cleane sound vol punch, zonder vervormingDe hoge resolutie gain reduction-indicator toont in één oogopslag de huidige hoeveelheid compressie
  • Digitale circuits verminderen ruis: een veel voorkomend probleem bij standaardcompressors
  • Vijf jaar BOSS-garantie

BOSS BC-1X: Bass Comp

- Nominaal ingangsniveau
-20 dBu

- Ingangsimpedantie
1 M ohm

- Nominaal uitgangsniveau
-20 dBu

- Uitgangsimpedantie
1 k ohm

- Aanbevolen lastimpedantie
10 k ohm of meer

- Bypass
Gebufferde bypass

- Bediening
Pedaalschakelaar
THRESHOLD-knop
RATIO-knop
RELEASE-knop
LEVEL-knop

- Indicator
CHECK-indicator (Doet ook dienst als batterij-indicator)
GAIN REDUCTION-indicator

- Connectors
INPUT
OUTPUT
DC IN-aansluiting

- Stroomvoorziening
Alkalinebatterij (9V, 6LR61) of Koolstof-Zink-batterij (9V, 6F22)
AC-adapter (apart verkocht)

- Werkspanning
18 V

- Stroomverbruik
90 mA

- Verwachte levensduur van batterij bij continu gebruik (Deze cijfers kunnen variëren naargelang de werkelijke gebruiksomstandigheden.):
Alkaline: Ongeveer 3 uur

- Afmetingen
73 (B) x 129 (D) x 59 (H) mm
2-7/8 (B) x 5-1/8 (D) x 2-3/8 (H) inches

- Gewicht (inclusief batterij)
450 g
1 lb

- Accessoires
Handleiding
Leaflet ("USING THE UNIT SAFELY," "IMPORTANT NOTE," en "Information")
Alkalinebatterij (9V, 6LR61)

- Opties (apart verkocht)
AC-adapter: PSA-serie

* 0 dBu = 0.775 Vrms
 


Geavanceerde Technologie voor Natuurlijk Geluid

Compressie is een onmisbaar werkinstrument voor de moderne bassist. Er zijn tal van baspedalen beschikbaar, maar de BC-1X onderscheidt zich op unieke wijze van de rest. In tegenstelling tot conventionele units - die de basistoon compresseren en de klank wegmoffelen, levert de geavanceerde BOSS MDP-technologie van de BC-1X een perfect natuurlijke compressie, die nooit het karakter van je instrument overstelpt. Elke nuance wordt geregistreerd en nauwkeurig verwerkt; zelfs bij agressieve compressorinstellingen. In elk register klinkt je sound natuurlijk. Je dient niet bij elk nummer of genre afzonderlijk begaan te zijn met verschillende instellingen: de BC-1X zorgt ervoor dat je aandacht volledig bij je gitaarspel blijft.  

Oneindige Klankmogelijkheden met Eenvoudige Controls

Terwijl normale compressors vaak moeilijk perfect in te stellen zijn, maakt de BC-1X komaf met al het giswerk om een geweldige sound te verkrijgen. Achter de eenvoudige vier knoppen tellende interface van het pedaal zit een complexe multinband processor verscholen, met tal van op elkaar reagerende parameters. Van zodra je aan de knoppen draait, worden tal van parameters in één keer aangepast. Daardoor verkrijg je moeiteloos een uitgebreid gamma aanpassingsmogelijkheden. En dankzij de intelligente technologie, verkrijg je bij elke setting steevast perfecte sounds: van een subtiele dynamische controle tot extreme compressie voor effecttoepassingen.     

Professionele Features voor Performende Muzikanten

De BC-1X is ontworpen met een professionele inzetbaarheid in het achterhoofd. De 18-volt ingangscircuits voorzien voldoende headroom zonder te clippen; zélfs bij de heetste en luidste signalen van actieve bassen. Een 16 segmenten tellende gain reduction-indicator toont op elk moment duidelijk de hoeveelheid compressie die wordt toegepast: een hoogwaardige feature die je zelden tegenkomt bij pedaalcompressors. De hoeveelheid ruis die het pedaal produceert, is extreem laag in vergelijking met andere compressors: nog een groot voordeel dat te danken is aan de BOSS-technologie. En met het oerdegelijke compacte chassis van BOSS beschikt de BC-1X over een kogelvrije robuustheid, die een jarenlange betrouwbaarheid garandeert: zelf bij veeleisend professioneel gebruik.