EarthQuaker Devices Data Corrupter EarthQuaker Devices Data Corrupter EarthQuaker Devices Data Corrupter
EarthQuaker Devices Data Corrupter EarthQuaker Devices Data Corrupter EarthQuaker Devices Data Corrupter
EarthQuaker Devices Data Corrupter
De Data Corrupter is een effectpedaal ontwikkeld voor de ware toonkunstenaar. Je zou de Data Corrupter kunnen omschrijven als een drie-stemmige gemoduleerde monofone phase-locked looper harmonizer.
ÔéČ┬á245,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

EarthQuaker Devices Data Corrupter 

De klankwetenschappers van EarthQuaker Devices hebben met de Data Corrupter een effectpedaal ontwikkeld voor de ware toonkunstenaar. Je zou de Data Corrupter kunnen omschrijven als een drie-stemmige gemoduleerde monofone phase-locked looper harmonizer. Dat is een hele mond vol, maar het komt neer op een ongekende variatie aan mogelijke geluiden. Check vooral de video op het tabblad hiernaast om een goed beeld te krijgen van deze Amerikaanse stompbox.

Data Corrupter: Extreem en extreem veelzijdig

De EarthQuaker Devices Data Corrupter verandert je gitaarsignaal in een square wave fuzz. Vervolgens kun je de toon verdubbelen en moduleren. Je kunt ook een analogue synth-klank toevoegen tot wel drie octaven boven of onder het originele signaal. Met de Frequency Modulator in Glide-modus kun je soepele bends creëren. Met Vibrato kun je jouw instrument laten klinken als een hypergalactische laser. Daarnaast is er nog de Master Oscillator voor acht type rotary-effecten.

Specificaties:

  • Type effect: synth / harmonizer / fuzz / modulatie
  • Type modulatie effect: bit crusher, rotary, overig
  • True bypass: ja
  • Type adapter plug: barrel 2.1 mm
  • Center negative / positive: center negative
  • Voeding: 9VDC (niet meegeleverd)
  • Land van herkomst: VS