Fender Duo-Sonic HS, Rosewood Fingerboard, Black
Fender Duo-Sonic HS, Rosewood Fingerboard, Black
Duo-Sonic HS
€ 649,00
Price per stuk

Stock :

This product is not in stock
Quantity: 
Order
 
Sinds zijn debut in 1956 heeft de Dup Sonic zich een in de handen van verschillende genre bepalende artiesten weten te werpen.
als een sensatie in de underground scene wist de Duo sonic zich op menig podia te begeven in de alternatieve clubs van New York
Een absolute hippe gitaar, die geheel in stijl is aangepast naar de behoeftes van tegenwoordig

Bijna oneindig flexibel, met een paar Duo-Sonic single-coil pickups in de brug en nek posities geeft het een uniek karakteristieke toon, van heldere, bellerige arpeggio's tot zware dikke akkoorden. Master volume en toonregeling, samen met een drie-weg pickup schakelaar. De 24 Òscale voegt een beetje warmte en dikte aan inherente toon van de gitaar. Met een 9.5 "radius maple odf rosewood toets met 22 medium jumbo frets, is de" C "-vormige maple hals comfortabel voor alle speelstijlen en ideaal voor spelers met kleinere handen.. De zes-zadel string-through-body hardtail Strat verhoogd het sustain, terwijl de gebogen stalen zadels een mooie zingende toon cre‘ren die mooi door de mis snijd.

De afgeslankte body van de duo sonic is comfortabel voor kleinere spelers of degenen die lekker willen rond springen tijdens optredens. de Duo-Sonic is perfect voor spelers die op zoek zijn naar een uniek geluid en unieke visuele style.

Elk instrument wordt bij ons geheel nagekeken, afgesteld en speelklaar gemaakt in het gitaaratelier. Om een perfect klinkend en spelen instrument te garanderen is de standaard levertijd is bij gitaren langer dan bij andere producten.

Offset

014-4020-506