Fender Mustang 90, Rosewood Fingerboard, Silver
Fender Mustang 90, Rosewood Fingerboard, Silver

Mustang 90

€ 809,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Aantal: 
Bestellen
Super flexibel, met een paar Mustang MP-90 pickups heb je aal rauwe grom en super cleane wat je van Fender pickups gewent bent, met een snarly midrange en punchy low end dat een nieuw leven blaast in de traditionele Mustang geluid. Master volume en toonregeling, samen met een conventionele drie-weg pickup schakelaar. Met een 9.5 "radius maple odf rosewood toets met 22 medium jumbo frets, is de" C "-vormige maple hals comfortabel voor alle speelstijlen en ideaal voor spelers met kleinere handen.. De zes-zadel string-through-body hardtail Strat verhoogd het sustain, terwijl de gebogen stalen zadels een mooie zingende toon cre‘ren die mooi door de mis snijd.

De afgeslankte body van de duo sonic is comfortabel voor kleinere spelers of degenen die lekker willen rond springen tijdens optredens. de Duo-Sonic is perfect voor spelers die op zoek zijn naar een uniek geluid en unieke visuele style.

Elk instrument wordt bij ons geheel nagekeken, afgesteld en speelklaar gemaakt in het gitaaratelier. Om een perfect klinkend en spelen instrument te garanderen is de standaard levertijd is bij gitaren langer dan bij andere producten.

Offset

014-4040-581