Orange Micro Dark Head Orange Micro Dark Head Orange Micro Dark Head Orange Micro Dark Head
Orange Micro Dark Head Orange Micro Dark Head Orange Micro Dark Head Orange Micro Dark Head
Orange Micro Dark Head
Orange Micro Dark Head gitaarversterker top. De nieuwste telg van de Orange-familie heet de Orange Micro Dark Head gitaarversterker top. Dat micro wijst op zijn afmetingen, maar zeker niet op zijn gel
ÔéČ┬á179,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

In combinatie met de gain-knop, kunt u eindeloos variëren in uw geluid door middel van de shape-knop. Die regelt hoe uw mid-tonen worden: op '0' staat de mid helemaal uit met een hoofdrol voor de treble en de bass, op '10' vice versa. Daarbij beschikt de Micro Dark over een koptelefoonaansluiting die ervoor zorgt dat het geluid klinkt alsof het is opgenomen door een Orange 4x12”-cabinet (CabSim). Uiteraard klinkt hij natuurlijk het beste over zo'n cabinet.
Met de Orange is thuis oefenen natuurlijk makkelijk te doen dankzij het formaat en de geringe output. En mocht u hier en daar nog wat willen veranderen aan uw sound, wees niet bang want uw effecten zijn gewoon via de effectsloop toe te voegen. Niet dat dat per se nodig is: de Micro Dark is van nature een metalversterker. U zult als metalhead dan ook snel vinden wat u zoekt met dit kleintje.