Orange crush 12 Black Orange crush 12 Black Orange crush 12 Black Orange crush 12 Black
Orange crush 12 Black Orange crush 12 Black Orange crush 12 Black Orange crush 12 Black
Orange crush 12 Black
De Crush 12 van Orange is een compacte 1-kanaals versterker. Dit model heeft zwarte tolex, dus een stoer uiterlijk én de echte Orange tonen. Het geluid is zo puur als het kan dankzij het volledig anal
€ 115,00
€ 99,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar
Aantal: 
Bestellen
 

Deze analoge 12W versterker is voorzien van een enkel kanaal met een 3 bands equalizer en speciale overdrive knop. Op deze manier is het mogelijk om te kiezen voor een lichte crunch sound tot aan de karakteristieke Orange drive.
Om voort te borduren op het succes van de Crush Pro serie heeft Orange ook voor deze serie gekozen voor een high gain pre-amp met 4 verschillende voortrappen. Dit maakt het mogelijk om de vette sound van de bekende Rockerverb te imiteren. In combinatie met de 6 inch ” Voice of the World" speaker creëert deze amp een punchy en direct geluid waar je het karakteristieke geluid van Orange goed in terug hoort.
Ook is de Crush 12 voorzien van het nieuwe CabSim circuit. CabSim simuleert de karakteristieken van de speakers waardoor het mogelijk is om via de koptelefoon uitgang toch het idee te krijgen dat je naast een 4x12 Orange cabinet staat. Met zijn 12W is deze versterker het beste te omschrijven als een oefenversterker voor thuis.