Roland CD-2u SD-CD Recorder, enhanced center cancel and speed functions

Roland CD-2u SD-CD Recorder, enhanced center cancel and speed functions

Standaard levertijd

Leverbaar in 2 a 3 dagen

€ 679,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

SD/CD-recorder

Opnemen en CDs branden kun je overal
Laat je computer maar thuis – met de SD/CD-recorder CD-2u kun je net zo goed opnemen en zelfs meteen CDs branden! Neem meteen in topkwaliteit op door gebruik te maken van de ingebouwde stereomicrofoon, externe microfoons of door een elektronisch muziekinstrument direct aan te sluiten. Het apparaat kan ook audio-CDs en WAV-bestanden afspelen en bevat bovendien tal van handige oefen- en lesfuncties, zoals het aanpassen van de toonaard, het wijzigen van het tempo, een opnieuw verbeterde “Center Cancel”-functie en de “Center Focus”-functie. Een chromatische stemfunctie en een metronoom zijn eveneens aan boord. De ultra compacte en gebruiksvriendelijke CD-2u is de perfecte oplossing voor de weergave, de opname en het branden van CDs waar je gaat of staat.

  • Compacte oplossing voor de eenvoudige opname op CD/SD-kaart en het branden van CDs.
  • Hoogwaardige interne stereomicrofoon en luidsprekers.
  • Opname direct op CD-R/RW of op SD/SDHC-geheugenkaarten.
  • Eenvoudige bediening via de ‘Easy Guide’-functie
  • Meerdere ingangen voor externe apparaten: twee XLR/TRS-comboaansluitingen met fantoomvoeding, microfoonconnector met voeding en LINE IN-connectors (RCA, stereo).
  • Toonhoogte en weergavesnelheid apart instelbaar – de audiokwaliteit is nu nog beter dan op eerdere apparaten.
  • Verbeterde “Center Cancel”-functie. Nieuwe “Center Focus”-functie voor het ophalen van de zang- of solopartij om ze sneller onder de knie te krijgen.
  • Interne stemfunctie en metronoom.
  • Werkt op 6x AA-batterijen of bijgeleverde adapter (voor de weergave/opname van CDs moet de adapter worden gebruikt).
  • Geleverd met draadloze afstandsbediening.

Alles erop en eraan

Met een compacte ombouw en de mogelijkheid om op batterijen te werken is de CD-2u een handig apparaat voor de opname, het bewerken, de weergave en het branden van CDs. Hij is voorzien van een stereomicrofoon, zodat u meteen aan de slag kunt, terwijl de stereo-luidsprekers zó goed zijn dat u voor de weergave van commerciële CDs, lesmateriaal e.d. geen bijkomende apparatuur nodig hebt.

Intuïtieve en snelle bediening

De CD-2u kan op gebruikelijke SD/SDHC-kaarten, op CD-Rs en CD-RWs opnemen (voor de laatste twee moet de adapter worden gebruikt). Dankzij de “Easy Guide”-functie kan de CD-2u zelfs door technisch minder onderlegde gebruikers worden bediend: de bedieningsinstructies worden immers in het display afgebeeld. De “Easy Guide”-functie is trouwens niet alleen voor de opname beschikbaar, maar ook voor het maken van backups op CD, de voorbereiding van “Minus-One” begeleidingen (o.m. voor karaoke), de instelling van het juiste ingangsniveau e.v.a. U kunt kiezen uit zes displaytalen: Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans en Japans.

Gebruik van externe microfoons en andere apparaten

Hoewel de CD-2u eerst en vooral bedoeld is om zonder bijkomende apparatuur te worden gebruikt, is hij zeker geen hermetisch apparaat: hij is voorzien van twee XLR/TRS-comboconnectors voor het gebruik van externe microfoons (al dan niet met fantoomvoeding), zoals bv. de CS-15RS stereoveldmicrofoon. Bovendien zijn een mini-microfoonaansluiting met voeding en LINE IN-connectors (RCA, stereo) voor het aansluiten van elektronische instrumenten, muziekplayers en andere audiobronnen aanwezig.

Perfect voor lessen met “schwung”

De CD-2u biedt niet alleen functies voor het werken aan de muzikale vaardigheden, maar kan net zo goed voor het leren van vreemde talen en zelfs als dictafoon worden gebruikt. De toonaard en de weergavesnelheid van opgenomen audiosignalen kunnen worden gewijzigd zonder dat dit ten koste gaat van de audiokwaliteit, zodat u moeilijke loopjes en frasen aanvankelijk bv. op een lager tempo kunt instuderen. Met de “A-B Repeat”-functie laat u de gewenste passages in een lus herhalen en de “Center Cancel”-functie zorgt automatisch voor de begeleiding van uw karaokeavonden. Verder bevat het apparaat een “Center Focus”-functie, die ervoor zorgt dat de zang- of solopartij duidelijker hoorbaar wordt.

Speciaal afgestemde transporttas en meer

Eens u de voordelen van de CD-2u kent, wilt u hem waarschijnlijk overal mee naartoe nemen. De optionele CB-CD2E draagtas biedt een perfecte bescherming en is voorzien van accessoirevakken voor het opbergen van CDs, SD-kaarten, batterijen, de afstandsbediening enz. Als u de CD-2u op zich wel een vernuftig concept vindt, maar eigenlijk geen CDs wilt afspelen/branden, dan kiest u waarschijnlijk automatisch voor zijn broer – de SD-recorder SD-2u.