Keeley 4 Knob Compressor
Keeley 4 Knob Compressor
Keeley 4 Knob Compressor
€ 239,90

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar
Aantal: 
Bestellen
 
Keeley 4 Knob Compressor
KE C4 COMPRESSOR
Alle meer dan 41.000 Keeley 4-knops compressors zijn met de hand gebouwd in de VS. Ze vonden een plekje op podia, in studio's, kerken, maar ze vonden ook hun weg naar bars en zelfs slaapkamers! De Keeley Compressor kreeg de EditorÕs Pick Award van Guitar PlayerÕs Magazine en onlangs was het de ReaderÕs Choice, oftewel lezerskeuze, voor effectpedalen.
In 2001 schreven we op onze originele websiteÉ Òhet is een echte audiofiele compressor van studiokwaliteit, met een exotische rekformaat-kwaliteit, in de vorm van een compact pedaal. Het geluid zal je creativiteit inspireren. De Keeley 4-knops gitaarcompressor heeft niets dan onderdelen die op toon zijn getest, een true bypass-schakeling en de schakelaar van het effect is van het type triple pole-double throw, oftewel topkwaliteit! De gebruiker kan genieten van het cleane, onaangepaste geluid als het pedaal in de bypass-modus staat en de compressor heeft een LED om aan te geven dat het aanstaat.
De geluidskwaliteit van de Keeley comp is onge‘venaard in de wereld van effectpedalen en je hoort dit allen in zeer kostbare, high-end rek-compressors or buizencompressors.Ó - Compressor-effectpedaal
- Metalen behuizing
- True bypass
- Status-LED
- Bediening voor Attack, Sustain, Level en Clipping
- Bypass-voetschakelaar
- 6.3 mm mono IN/UIT jacks
- Stroomvoorziening 9V-batterij of optionele 9V DC adapter 2.1 mm x 5.5 mm holle plug, polariteit (-) midden
- Stroomverbruik 3 mA
- Afmetingen (D x B x H) 112 mm x 68 mm x 51 mm
- Gewicht 277 g